
وی با بیان اینکه هوش مصنوعی از جمله حوزههای پرطرفدار در کشور محسوب میشود، بیان کرد: از منظر هوش مصنوعی ما در منطقه اول هستیم و ترکیه را طی دو الی سه سال اخیر پشت سر گذاشتهایم. رتبه کل علوم اعصاب و شناختی ایران ۱۹ است. رئیس بانک مغز ایران گفت: سیر صعودی در حوزه علوم اعصاب و شناختی بعد از انقلاب و طی دهه اخیر در کشور شکل گرفته است. حوزه هوش مصنوعی، از جمله بخشهای کاربردی علوم […]
وی با بیان اینکه هوش مصنوعی از جمله حوزههای پرطرفدار در کشور محسوب میشود، بیان کرد: از منظر هوش مصنوعی ما در منطقه اول هستیم و ترکیه را طی دو الی سه سال اخیر پشت سر گذاشتهایم. رتبه کل علوم اعصاب و شناختی ایران ۱۹ است.
رئیس بانک مغز ایران گفت: سیر صعودی در حوزه علوم اعصاب و شناختی بعد از انقلاب و طی دهه اخیر در کشور شکل گرفته است. حوزه هوش مصنوعی، از جمله بخشهای کاربردی علوم اعصاب و شناختی محسوب میشود که در صنعت دفاعی، تعلیم و تربیت، سلامت، اقتصاد، و… کاربردهای زیادی دارد.
جغتایی با بیان اینکه باید زیرساختهای توسعه علوم اعصاب و شناختی، هوش مصنوعی و … در کشور تقویت شود، بیان کرد: ما محققان خوب و تربیت شدگان در سطح بالایی در کشور داریم که باید زیرساختها را تقویت کنیم تا این افراد بتوانند پیشرفت کنند.
مشاور دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی و فناوری گفت: به دلیل استقبالها و علاقمندی های محققان به حوزه علوم اعصاب، شناختی و هوش مصنوعی آزمایشگاههای زیادی برای مطالعه مغز در کشور شکل گرفته به طوری که دانش آموزان هم میتوانند مطالعاتی در این زمینهها داشته باشند./مهر